Over mij

Stemacteur/voice-over   

                 Muzikant

                          Presentator

Ik sta 52 jaar gepassioneerd in het artiestenvak, waarbij ik in alle uithoeken van het land opgetreden heb.

Ervaring

Muzikant: Voor landelijke TV een aantal keren opgetreden met het Metropoolorkest onder leiding van Rogier van Otterloo. Vele Radio optredens gehad, platen en CD’s opgenomen.

40 jaar ervaring als troubadour, singer/songwriter door het hele land. Ik schrijf liedjes voor mezelf en voor anderen.

Presentator: Gedurende 15 jaar een magazine radioprogramma gemaakt en gepresenteerd bij de lokale omroep van Breda. Daaruit voorvloeiend vele bijeenkomsten op verschillende locaties gepresenteerd en 12 jaar theaterrecensies.

Samen met Jac Zom (†21-04-2021) de carnavalszender BaronieTV bedacht, geleid en gepresenteerd, waarvan we op het hoogtepunt een kijkdichtheid van 57% mochten noteren. Door BredaNU werd ik regelmatig gevraagd om reportages te maken en voor de wat ingewikkelde live programma’s werd ik ook regelmatig gevraagd zaols Jazz festival en singlloop welke we in co-productie was met Omroep Brabant.

Van 2020 tot 2022 voorzitter van BaronieTV

Voor de Derde Wereld Werkplaats, tegenwoordig Tools too Work, ben ik vijf weken naar Afrika geweest om een documentaire te maken over hun werk daar.

Stemacteur:   ik heb als basis jaren geleden een professionele cursus stemacteren afgerond. Ik ben getraind in het professioneel inspreken van commercials, bedrijf films en documentaires. Ik heb commercials, docu’s en films ingesproken op regionaal niveau zowel in het Nederlands als in het midden Brabants. Dit laatste onder andere voor omroep Brabant en de provincie Noord Brabant.

 51